Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesan Courgettes
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g white bread, cut in pieces
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt
- 500 g courgettes, cut in batons (5 cm x 1 cm)
Mayonnaise
- 150 g sunflower oil
- 1 medium egg
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
Salmon Burgers
- 60 g shallots, halved
- 5 g fresh dill leaves
- 1 Tbsp fresh tarragon, cut in pieces
- 400 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces
- 80 g frozen green peas
- 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
Serving
- 2 Tbsp olive oil
- 4 burger buns
- 160 g cherry tomatoes, halved
- 8 green lettuce leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4110 kJ / 982 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 68 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Salmon Burger
2h 20min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min