Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 240 g medium-hard cheese, cut in pieces (e.g. Gouda, Cheddar)
- 120 g onions, quartered
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika
of 1 tsp sweet paprika - 1 pinch ground cayenne pepper
- 300 g frozen spinach, defrosted and well-drained
- 4 medium eggs
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1765 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 20.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Curry Bread Rolls
2hod. 10min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Pizza Margherita
2hod. 10min
Chickpea Stew with Vegetables
50 Min
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2hod. 10min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Creamy Pea Pasta
25 min
No-rise Wholemeal Pizzas
40 Min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 min
Pizza Marinara
1h 35min