Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast - olive oil, for greasing
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 240 g medium-hard cheese, cut in pieces (e.g. Gouda, Cheddar)
- 120 g onions, quartered
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika
of 1 tsp sweet paprika - 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- 300 g frozen spinach, defrosted and well-drained
- 4 medium eggs
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1765 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 20.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Walnut Scones
30 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Vegetarian Chilli
1h 5min
No-rise Wholemeal Pizzas
40 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 godz. 30 min