Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Salmon
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g soy sauce
- ½ orange, finely grated zest and juice
- 2 garlic cloves
-
1
fresh salmon fillet, skinless, boneless (approx. 600 g)
of frozen salmon fillet, defrosted (approx. 600 g) - 5 sprigs fresh thyme
- ½ orange, skin on, cut in thin half-moon slices
Broccoli Couscous
- 550 g broccoli florets
- 10 g unsalted butter
- 20 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp paprika
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Quinoa Salmon Patties
1h 20 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min