Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
of frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, cut in pieces
- 5 g fresh parsley, cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2647 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Sicilian Salad
30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min