Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh dill leaves
- 450 g leeks, halved lengthways, then sliced (5 mm)
- 560 g water
- 180 g mascarpone
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g new potatoes, halved
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150 g each)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2645.6 kJ / 632.3 kcal
- Eiwitten
- 37.6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 760.3 mg
Alternatieve recepten
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min