Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
TM6 TM5 TM31

Asian-style Rice with Eggs and Vegetables

4.4 (197 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g light sesame oil
    of groundnut oil
  • 100 g onions, quartered
  • 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
  • 150 g bacon cubes
  • 30 g soy sauce
  • 2 tsp sugar
  • 1 heaped tsp stock paste, homemade (optioneel)
    of 1 stock cube (for 0.5 l) (optioneel)
  • 350 g short grain rice (18-20 minute cooking time)
    of long grain rice (18-20 minute cooking time)
  • 1200 g water
  • 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)
  • 4 medium eggs

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1748 kJ / 418 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
54 g
Vetten
15 g
Vezels
4.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten