Tomato Soup with Burrata

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • tomatoes ripe, quartered
    1000 g
  • red onion sliced (1-1.5 cm)
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    40 g
  • boiling water
    150 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    ½ tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • double cream
    40 g
  • burrata cheese (approx. 2 balls)
    250 - 300 g
  • croutons for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 742.1 mg
Eiwitten 18.5 g
Calorieën 1544.3 kJ / 369.1 kcal
Vetten 27.1 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 12.4 g
Koolhydraten 15.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...