Apparaten en accessoires
Basic Soup Purée
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portion
Ingrediënten
-
olive oil15 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 750 g
-
water750 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
717.9 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
449.7 kJ /
107.5 kcal
Vetten
4.2 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
14.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1u. 20min
Sos Pasembur (Mamak Style)
45min
Raspberry and basil sangria
40min
Honeycomb
Geen beoordelingen
Spiralized Pear Chocolate Bowl
30min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1u. 35min
Vegan ube ice cream
24u. 10min
Vegan Spanish Omelette
40min
Festive Baguette
3u. 45min
Lemon Pasta
35min
Alcohol-free Berry Mojito
Geen beoordelingen
Traditional Austrian Beef Goulash
4u.