Apparaten en accessoires
Basic Soup Purée
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portion
Ingrediënten
-
olive oil15 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 750 g
-
water750 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
717.9 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
449.7 kJ /
107.5 kcal
Vetten
4.2 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
14.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Apam Nasi
Geen beoordelingen
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Geen beoordelingen
Mango Sorbet
5min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Pil pil sauce
5min
Gazpacho
1u. 15min
Crêpes
1u. 15min
Chicken Nuggets
45min
Strawberry Tiramisu
5u. 20min
Pea and mint soup
20min