Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese

4.4 19 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

  • olive oil
    15 g
  • brown onion cut in wedges
    80 g
    80 g red onion, cut in wedges
  • cooked beetroot cut in pieces
    150 g
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    25 g
  • shelled walnuts
    25 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • water
    1000 g
  • rigatoni pasta (see tip)
    150 g
  • feta cheese to garnish
    200 g
  • fresh dill to garnish
    5 sprigs
  • halved walnuts broken in pieces
    10

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 portions

Natrium 5759.7 mg
Eiwitten 60.6 g
Calorieën 7223.6 kJ / 1726.5 kcal
Vetten 103.1 g
Vezels 15.7 g
Verzadigd vet 35.9 g
Koolhydraten 151 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...