Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice

4.2 77 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • cauliflower cut in florets (3 cm)
    450 g
  • onions quartered
    160 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • garam masala (see tip)
    2 Tbsp
  • unsalted butter diced
    40 g
    coconut oil, (see tip)
  • tinned chickpeas drained, rinsed (2 x 400 g tin)
    480 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • double cream
    100 g
    coconut milk
  • sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 902.5 mg
Eiwitten 13.4 g
Calorieën 1752.5 kJ / 418.9 kcal
Vetten 21.5 g
Vezels 13.8 g
Verzadigd vet 11.3 g
Koolhydraten 46.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...