Apparaten en accessoires
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
cauliflower cut in florets (3 cm)450 g
-
onions quartered160 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garam masala (see tip)2 Tbsp
-
coconut oil, (see tip)unsalted butter diced40 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed (2 x 400 g tin)480 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
coconut milkdouble cream100 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
902.5 mg
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1752.5 kJ /
418.9 kcal
Vetten
21.5 g
Vezels
13.8 g
Verzadigd vet
11.3 g
Koolhydraten
46.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Smoky Paprika Rub
5 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min