Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 10 g pine nuts
- 1 garlic clove
- 20 g fresh basil leaves
- 40 g olive oil
Chicken orzo pasta
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g leek, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, boneless, cut in cubes (3 cm)
-
1
heaped tbsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g water
- 1 tsp salt
- 100 g frozen green peas
- 250 g pasta, dried, type risoni or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Tomato and Haddock Rice
50min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min