Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 10 g pine nuts
- 1 garlic clove
- 20 g fresh basil leaves
- 40 g olive oil
Chicken orzo pasta
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g leek, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, boneless, cut in cubes (3 cm)
-
1
heaped tbsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g water
- 1 tsp salt
- 100 g frozen green peas
- 250 g pasta, dried, type risoni or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min