Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g red onions
- 1 Tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and halved
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 pinch smoked paprika
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 800 - 850 g potatoes, small, peeled and cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g chorizo, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 828 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Patatas bravas with chorizo
1h 20min
Quick Gyros with Tzatziki
15 dk
Prawn Tacos
30 dk
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Chicken Tikka
4u. 10min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 dk
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Toad in the Hole
1h