Apparaten en accessoires
Hot Artichoke Dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
garlic clove1
-
tinned artichoke hearts in water, drained, halved (1 x 390 g tin)240 g
-
olive oil15 g
-
sour cream60 g
-
cream cheese150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
419.3 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
953.7 kJ /
228 kcal
Vetten
19.8 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
10.2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Very Thermomix® Christmas
63 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Mulled Wine Bellini
2 Std. 40 Min
Cranberry Sauce
1 Std.
Spiced Nuts with Cranberries
30 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Rudolph's Mocktail
30 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min