Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 240 g tinned artichoke hearts, in water, drained, halved (1 x 390 g tin)
- 15 g olive oil
- 60 g sour cream
- 150 g cream cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953.7 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 419.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White Bean and Feta Dip
5 dk
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 dk
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 dk
Cranberry Sauce
1sa
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 dk
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Mulled Wine Bellini
2sa 40 dk
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 dk
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 dk