Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g wholemeal flour
- 2 tsp baking powder
- 170 g plain flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 290 g buttermilk
- 80 g blue cheese, crumbled
- 3 - 4 sprigs fresh rosemary, to taste, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 929 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 424 mg
Alternatieve recepten
Peshwari Naans
2 Std.
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Creamy Tomato Soup
25 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3u. 40min
Milk Bread
2 Std. 20 Min
Pitta Bread
2 Std.
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2h 25min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 godz.
Olive Bread Rolls
2 Std.
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Cheese Straws
30 min