Apparaten en accessoires
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
718 g
Ingrediënten
-
wholemeal flour170 g
-
baking powder2 tsp
-
plain flour170 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
buttermilk290 g
-
blue cheese crumbled80 g
-
fresh rosemary to taste, leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
424 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
929 kJ /
220 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Easy Cooking with Chef Dean Edwards
5 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5u. 20min
Seedy Marmalade Flapjacks
40min
Crusty Spelt Bread
2u. 20min
Lavender Shortbread
1u.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1u. 35min
Meat Stock Paste
45min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Parmesan and Rosemary Buns
1u. 45min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3u. 45min
Red Pepper Houmous
5min
Soda Bread with Feta
30min
Sumac and Tahini Houmous
10min