Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
1
tsp sugar
of barley malt -
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra dusting
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
-
150
g spicy salami, sliced
of pepperoni, sliced - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
-
250
g pomodorino tomatoes, halved
of baby plum tomatoes, halved - 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4162 kJ / 994.7 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 104.7 g
- Vetten
- 43.7 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 2553.7 mg
Alternatieve recepten
Hot Apple Tea
40min
Chorizo Bread
1h 30min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Full English Breakfast Popover
40min
Spanish Brunch
1h 15 min
Pesto Baked Eggs
1h 15 min
Sunday Morning Breakfast Bake
1h 15 min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50 min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min