Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
1
tsp sugar
of barley malt -
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra dusting
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
-
150
g spicy salami, sliced
of pepperoni, sliced - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
-
250
g pomodorino tomatoes, halved
of baby plum tomatoes, halved - 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4162 kJ / 994.7 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 104.7 g
- Vetten
- 43.7 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 2553.7 mg
Alternatieve recepten
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 min
Cheesy Garlic Breadsticks
1 Std. 30 Min
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50min
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 Std. 30 Min
Hake and Prawn Burger
15min
Cheese and Bacon Pastries
35 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min
Beef Fajitas
1h
Dill and feta flatbread
1h 20min
Parmesan and Rosemary Buns
1 Std. 45 Min