Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - oil, for greasing
- 180 g buttermilk
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 50 g Fontina cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 80 g Gorgonzola, cut in pieces (5 mm)
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 77.8 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1186 mg
Alternatieve recepten
Chickpea and Ham Balls
35 Min
Chocolate Salami
4h 5min
Crispy Rice Chocolate Hearts
25 Min
Rice Pudding
55 Min
Stracciatella Drinking Yoghurt
12 Std.
Cheesy Crust Pizza
2 godz. 20 min
Almond Easter Sheep
2sa 45 dk
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 Std. 10 Min
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2h 35min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2sa 45 dk
Spiced pork terrine
24h
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min