Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - oil, for greasing
- 180 g buttermilk
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 50 g Fontina cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 80 g Gorgonzola, cut in pieces (5 mm)
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 77.8 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1186 mg
Alternatieve recepten
Dill and feta flatbread
1h 20min
Citrus Water (TM6)
35 min
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Lemon Curry Lava Cakes
3 Std.
Potato Pancakes
45 min
Baked Oatmeal Niçoise
40min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5 godz.
Peanut Butter Cheesecake
5h 40min
Pogača (bread)
3 Std.
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min
Pizza Marinara
1h 35min