Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spring Roll Wrappers
- 150 g plain flour
- 90 g cornflour
- 465 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 1010 g sunflower oil, for frying
Filling
- 70 g carrots, cut in pieces
- 5 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 50 g mung bean vermicelli
- 2 tsp sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 150 g soy bean sprout, fresh
- 10 fresh chives, cut in lengths (3 cm)
- 1 medium egg, beaten
- 20 g sweet chilli sauce, or as desired, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 521 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Puddings
1h
Coconut Rice (Pittu)
3h
Lemon Bars
1h 45min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Lemon Sorbet
8h 30min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 Std.
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Sultana and Cranberry Rolls
14h 25 min
Sesame Seed and Tomato Chutney
1h 10min
Spring Rolls
40min
Chocolate Thumbprint Biscuits
3h