Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Empanadas filling
- 30 g olive oil
- 250 g onion, cut in halves
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 100 g red pepper, cut in pieces
- 50 g green olives, pitted, halved
- 100 g carrot, cut in pieces
- 1 - 2 pinch ground black pepper
Empanadas dough
- 400 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 120 g unsalted butter, in pieces
- 1 medium egg
- 110 g water, plus extra for wetting
- 1 tsp white vinegar (optioneel)
- egg yolk, for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Mini Pizzas
1h 20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min.
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Cheesy Animal Rolls
2u. 20min
Oat and Cashew Pasties
2h 30min
Pumpkin Doughnut Fingers
1h 30min
Seitan Chilli
25min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min