Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Empanadas filling
- 30 g olive oil
- 250 g onion, cut in halves
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 100 g red pepper, cut in pieces
- 50 g green olives, pitted, halved
- 100 g carrot, cut in pieces
- 1 - 2 pinch ground black pepper
Empanadas dough
- 400 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 120 g unsalted butter, in pieces
- 1 medium egg
- 110 g water, plus extra for wetting
- 1 tsp white vinegar (optioneel)
- egg yolk, for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 Std.
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1h 25min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Goat's Cheese Pie
1小时 10 分钟
Chickpea and Ham Balls
35 min
Veggie Rolls
45min