Compatibele versies
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion, quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4036 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 119 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 1089 mg
Alternatieve recepten
Salt Cod Gratin
50min
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Simple Turkey Gravy
25 min
Get Ahead Turkey Gravy
1h 45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 godz. 10 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min