Compatibele versies
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion, quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4036 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 119 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 1089 mg
Alternatieve recepten
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Lime Fruit Dressing
10 min
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Ham and Mustard Toasts
3 Std.
Dauphinoise Potatoes
50 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min