Compatibele versies
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion, quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4036 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 119 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 1089 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min
Marmalade-glazed Ham
1h 50 min.