Compatibele versies
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion, quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4036 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 119 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 1089 mg
Alternatieve recepten
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Mexican Spare Ribs
50 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 Min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 Min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Bloody Almond Finger Biscuits
2h
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min