Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandarin Jelly
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 120 g caster sugar
Gingerbread Layer
- 100 g unsalted butter, diced
- 200 g gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)
- 50 g light brown sugar
- 2 pinches ground cinnamon
White Chocolate Custard and Assembly
- 150 g white chocolate, small pieces or callets
- 450 g milk
- 20 g cornflour
- 2 large eggs
- 40 g caster sugar
- 3 - 4 Tbsp Cointreau, to taste (optioneel)
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
Serving
- 300 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2754 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Natrium
- 103 mg
Alternatieve recepten
Christmas Bread Sauce
15min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Peshwari Naans
2h
Bakewell Tart
1h 50min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1u. 20min
Sticky Toffee Puddings
1h
Rhubarb Crumble
55 Min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1u. 45min
Brioche Berry Pudding
1h
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Yorkshire Pudding
1h