Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandarin Jelly
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 120 g caster sugar
Gingerbread Layer
- 100 g unsalted butter, diced
- 200 g gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)
- 50 g light brown sugar
- 2 pinches ground cinnamon
White Chocolate Custard and Assembly
- 150 g white chocolate, small pieces or callets
- 450 g milk
- 20 g cornflour
- 2 large eggs
- 40 g caster sugar
- 3 - 4 Tbsp Cointreau, to taste (optioneel)
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
Serving
- 300 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2754 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Natrium
- 103 mg
Alternatieve recepten
Lemon Curd
1h
Lemon Meringue Pie
2h 30 min
Simnel Cake
3 Std.
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3u. 40min
Brandy Sauce
10min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 Std.
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45 min
Rhubarb Crumble
55 min
Piped Raspberry Mousse
1h
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Bara Brith
10 Std.
Bakewell Tart
1u. 50min