Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Summer Pudding
- 600 g fresh strawberries, hulled, halved
- 300 g fresh mixed berries (blueberries, blackberries, etc.)
- 250 g fresh raspberries
- 380 g light brown sugar
- oil, for greasing
- 10 - 15 slices sliced white bread, crusts removed, cut in squares and triangles (400 g approx.)
Chantilly Cream
- 400 g double cream, cold
- 5 - 8 drops lemon juice, to taste
- 1 Tbsp icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2140 kJ / 511.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 76.5 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb Fool
1h 10 phút
Lavender Shortbread
1 Std.
Lemon Posset
2h 40 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Bread Sauce
1h 25 min
Kedgeree
45min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Bread Sauce
1h 25 min
Celeriac and Apple Soup
55min
Brandy Butter
10 Min