Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g double cream
- 100 g Greek yoghurt
- 300 g homemade rhubarb compote, cold or room temperature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 25.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stewed Rhubarb with Orange
10 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Apricot and Nut Stuffing
45 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Celeriac and Apple Soup
55min
Rhubarb Crumble
55min
Brandy Butter
10 Min