Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g double cream
- 100 g Greek yoghurt
- 300 g homemade rhubarb compote, cold or room temperature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 25.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Curried Parsnip Soup
30 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Bread Sauce
1h 25 min
Rhubarb Crumble
55 min
Brandy Butter
10min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Spiced Red Cabbage
1h 10 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10 min