Apparaten en accessoires
Smoked Mackerel Watercress Dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
400 g
Ingrediënten
-
smoked mackerel fillets skin removed200 g
-
watercress stalks removed30 g
-
cream cheese100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 gram
Eiwitten
11.6 g
Calorieën
1270 kJ /
304 kcal
Vetten
27.9 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dips and Spreads
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Celeriac and Apple Soup
55min
Rhubarb Fool
1u. 10min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1u. 30min
Hot Artichoke Dip
30min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Beetroot Houmous
15min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Smoked Salmon Pâté
5min
Curried Parsnip Soup
30min
Spiced Red Cabbage
1u. 10min
Smoked Mackerel Pâté
55min