Apparaten en accessoires
Smoked Mackerel Watercress Dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
400 g
Ingrediënten
-
smoked mackerel fillets skin removed200 g
-
watercress stalks removed30 g
-
cream cheese100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 gram
Eiwitten
11.6 g
Calorieën
1270 kJ /
304 kcal
Vetten
27.9 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dips and Spreads
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1u. 25min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Spiced Red Cabbage
1u. 10min
Bread Sauce
1u. 25min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1u. 55min
Basil Pesto
10min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Curried Parsnip Soup
30min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Celeriac and Apple Soup
55min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min