Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g tomatoes, fresh, halved
- 50 g olive oil
- 1 tsp granulated sugar
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g shallots
- 50 g leeks, white part, cut in pieces
- 50 g bacon, unsmoked, cut in pieces (optioneel)
- 2 garlic cloves
-
150
g Arbroath smokie, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)
of 150 g smoked haddock, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm) - 20 g tomato purée
-
500
g fish stock
of 500 g chicken stock - 25 g lemon juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 140 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1150.8 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 795.1 mg
Alternatieve recepten
Marvellous Mango Pudding
5min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 λεπτ.
Carrot and Coriander Soup
25min
Curried Parsnip Soup
30min
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Broccoli and stilton soup
30min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min