Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g tomatoes, fresh, halved
- 50 g olive oil
- 1 tsp granulated sugar
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g shallots
- 50 g leeks, white part, cut in pieces
- 50 g bacon, unsmoked, cut in pieces (optioneel)
- 2 garlic cloves
-
150
g Arbroath smokie, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)
of 150 g smoked haddock, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm) - 20 g tomato purée
-
500
g fish stock
of 500 g chicken stock - 25 g lemon juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 140 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1150.8 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 795.1 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and stilton soup
30min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Rolled Shoulder of Lamb
2 Std. 30 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Onion Soup
1 Std.
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Watercress Soup
25 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1 Std.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min