Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g tomatoes, fresh, halved
- 50 g olive oil
- 1 tsp granulated sugar
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g shallots
- 50 g leeks, white part, cut in pieces
- 50 g bacon, unsmoked, cut in pieces (optioneel)
- 2 garlic cloves
-
150
g Arbroath smokie, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)
of 150 g smoked haddock, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm) - 20 g tomato purée
-
500
g fish stock
of 500 g chicken stock - 25 g lemon juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 140 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1150.8 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 795.1 mg
Alternatieve recepten
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Irish Stout and Walnut Bread
2 Std. 50 Min
Carrot and Coriander Soup
25min
Curried Parsnip Soup
30min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min
Grisons Barley Soup
55 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min