Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh parsley leaves, cut in pieces
- 1000 g water
- 1 tsp olive oil
-
200
g long grain rice
of 200 g basmati rice - 1 tsp fine sea salt
- 4 medium eggs
- 350 g smoked haddock
- 40 g unsalted butter, diced
- 100 g cream
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp curry powder (e.g. Madras)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21.1 g
Alternatieve recepten
Toad in the Hole
1h
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Curried Parsnip Soup
30 min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Carrot and Coriander Soup
25min
Bread Sauce
1h 25min
Rhubarb Crumble
55min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Coronation Chicken
30 min
Cauliflower Cheese
50min