Apparaten en accessoires
Kedgeree
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh parsley leaves cut in pieces20 g
-
water1000 g
-
olive oil1 tsp
-
200 g basmati ricelong grain rice200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
medium eggs4
-
smoked haddock350 g
-
unsalted butter diced40 g
-
cream100 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
curry powder (e.g. Madras)1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
31.5 g
Calorieën
2006 kJ /
480 kcal
Vetten
21.1 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Kedgeree
45 min
Rhubarb Crumble
55 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Toad in the Hole
1 godz.
Carrot and Swede Mash
20 min