Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paté
- 5 - 10 g fresh horseradish, peeled
- 125 g cream cheese
- 100 g crème fraîche
- 360 g smoked mackerel fillets, skinned and checked for bones
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
Topping
- 150 g unsalted butter, diced
- 15 g horseradish relish, hot
- 2 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3032 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Curried Parsnip Soup
30min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Carrot and Coriander Soup
25min
Bread Sauce
1h 25min
Rhubarb Crumble
55 min
Brandy Butter
10 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55 min
Lemon Posset
2h 40min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min