Smoked Mackerel Pâté

Smoked Mackerel Pâté

4.7 22 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

Paté
  • fresh horseradish peeled
    5 - 10 g
  • cream cheese
    125 g
  • crème fraîche
    100 g
  • smoked mackerel fillets skinned and checked for bones
    360 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice to taste
Topping
  • unsalted butter diced
    150 g
  • horseradish relish hot
    15 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped
    2 Tbsp
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 22 g
Calorieën 3032 kJ / 734 kcal
Vetten 71 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...