Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pieces stem ginger in syrup, drained
- 225 g salted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g Demerara sugar
- 100 g soft brown sugar
- 75 g golden syrup
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 325 g porridge oats
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Toad in the Hole
1 Std.
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Mince Pies
1h 10min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Rhubarb Crumble
55min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 Min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Butterfly Cakes
1 Std.
Victoria Sponge
1h 10min
Classic Flapjack
55min
Yorkshire Pudding
1 Std.