Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 orange, thin peelings of skin only, to taste
- 110 g bread, torn in pieces
- 15 g fresh parsley leaves
- 1 tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cloves
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 60 g smoked bacon, diced (1 cm)
- 15 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 60 g pine nuts
- 900 g pork mince, broken in pieces
- 80 g whipping cream
- 2 large eggs
- 750 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2106.2 kJ / 503.4 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 684.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Butterfly Cakes
1h
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29h
Cottage Pie
1h 10min
Mashed Potatoes
45 min
Cauliflower Cheese
50 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Coronation Chicken
30 dk
Steak and Kidney Pudding
5h
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min