Brown Bread Ice Cream with Raspberries

Brown Bread Ice Cream with Raspberries

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 10u. 40min
8 portions

Ingrediënten

  • whole milk
    660 g
  • double cream
    220 g
  • sugar
    175 g
  • egg yolks from large eggs
    4
  • wholemeal bread crusts removed
    75 g
  • raspberries fresh or frozen, for serving
    125 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6.3 g
Calorieën 1415 kJ / 338 kcal
Vetten 20.5 g
Koolhydraten 32.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...