Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roulade
- 80 g carrots, cut in pieces
- 250 g haggis, skinned, cut in pieces
- 100 g Toulouse sausages, skinned, cut in pieces
- 120 g pancetta, thin slices
Whisky Sauce
- 150 g shallots, halved
- 25 g unsalted butter, diced
- 100 g whisky
- 250 g beef stock
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217.6 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 35.2 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1615.8 mg
Alternatieve recepten
Kedgeree
45 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 Std. 45 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Peppercorn Sauce
30 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Carrot and Swede Mash
20 Min
Lemon Posset
2u. 40min
Yorkshire Pudding
1 Std.