Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roulade
- 80 g carrots, cut in pieces
- 250 g haggis, skinned, cut in pieces
- 100 g Toulouse sausages, skinned, cut in pieces
- 120 g pancetta, thin slices
Whisky Sauce
- 150 g shallots, halved
- 25 g unsalted butter, diced
- 100 g whisky
- 250 g beef stock
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217.6 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 35.2 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1615.8 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Arbroath Smokie Soup
40min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Brandy Sauce
10 min
Peppercorn Sauce
30min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Lemon Posset
2h 40min