Compatibele versies
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3793 kJ / 907 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 752 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1h 15min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min