Compatibele versies
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3793 kJ / 907 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 752 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1hod. 40min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Shakshuka
50 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min