Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps

Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
2 portions

Ingrediënten

  • unsalted butter diced, plus 1 tsp
    40 g
  • double cream
    100 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 pinch
  • water
    1400 g
  • lemons freshly squeezed juice only (see tip)
    3
  • cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
    1
  • pancetta
    4 slices
  • olive oil
    2 tsp
  • hake fillets boneless, skin on
    2
  • ground black pepper to taste
  • fresh baby spinach
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 752 mg
Eiwitten 58 g
Calorieën 3793 kJ / 907 kcal
Vetten 66 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 32 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...