Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermented Red Cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 300 g red cabbage
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac, peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 70 g beetroot juice
- 10 g cornflour
- 10 g water
- 60 g unsalted butter, diced, cold
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 7665.1 kJ / 1832 kcal
- Eiwitten
- 82.9 g
- Koolhydraten
- 78.7 g
- Vetten
- 117.3 g
- Verzadigd vet
- 67.9 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 6216.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Shellfish Nage with Champagne
1 godz. 5 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Crêpes Suzette
35 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48j
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Smoked Mackerel Pâté
55min