Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermented Red Cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 300 g red cabbage
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac, peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 70 g beetroot juice
- 10 g cornflour
- 10 g water
- 60 g unsalted butter, diced, cold
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 7665.1 kJ / 1832 kcal
- Eiwitten
- 82.9 g
- Koolhydraten
- 78.7 g
- Vetten
- 117.3 g
- Verzadigd vet
- 67.9 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 6216.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Mushroom Risotto
30 Min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 Std.
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Smoked Salmon Pâté
5min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min