Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermented Red Cabbage
- 300 g red cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac, peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 10 g water
- 10 g cornflour
- 60 g unsalted butter, diced, cold
- 70 g beetroot juice
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 7665.1 kJ / 1832 kcal
- Eiwitten
- 82.9 g
- Koolhydraten
- 78.7 g
- Vetten
- 117.3 g
- Verzadigd vet
- 67.9 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 6216.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1u. 20min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1u. 20min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Chicken Liver Parfait
2h 40min