Compatibele versies
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
of agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 660.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Savory Three Cheese Tart
1 Std. 50 Min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 Min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Citrus Water (TM6)
35 Min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Lime and ginger dressing
30 Min