Compatibele versies
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
of agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 660.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
20 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15min
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Geen beoordelingen
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 Std.
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3h 30min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Maple-glazed Carrots
45 min