Compatibele versies
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
of agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 660.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Geen beoordelingen
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 30min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Garlic Potatoes with Caraway
1h
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min