Compatibele versies
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 420.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min