Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g onion, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 80 g fresh mushrooms, sliced
- 2 garlic cloves
- 500 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil, plus extra for drizzling
- 250 g tinned lentils, rinsed, drained
- 200 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- 130 g rolled oats
- 20 g soy sauce
- 1 tsp paprika
- 2 tsp dried mixed herbs
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g sweet potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 80 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 100 g white wine, dry
- 150 g liquid vegetable stock
- 350 g broccoli florets
- 50 g water
- lime juice, freshly squeezed, for drizzling
- fresh parsley, roughly chopped, for garnishing
- gravy, for serving (see tip) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2602.1 kJ / 621.9 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 1665.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 Std.
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min