Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g crunchy peanut butter
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g water
- 15 g light soy sauce
- 3 limes, freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 garlic clove
- 500 g firm tofu, patted dry, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red onions, cut in wedges
- 150 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 100 g cherry tomatoes
- 120 g button mushrooms, halved if large
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1924.7 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 170.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Korean Ramen with Tofu
50 min