Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g crunchy peanut butter
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g water
- 15 g light soy sauce
- 3 limes, freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 garlic clove
- 500 g firm tofu, patted dry, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red onions, cut in wedges
- 150 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 100 g cherry tomatoes
- 120 g button mushrooms, halved if large
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1924.7 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 170.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min