Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu
- 680 g firm tofu, diced (3 cm)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 5 - 10 g fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
- 10 g olive oil
- 10 g balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Tomato and Aubergine Sauce
- 40 g olive oil
- 600 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
-
600
g ripe tomatoes, quartered
of tinned chopped tomatoes - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Finalisation
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 4 spring onions, finely sliced
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1228 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 20.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min