Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu
- 680 g firm tofu, diced (3 cm)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 5 - 10 g fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
- 10 g olive oil
- 10 g balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Tomato and Aubergine Sauce
- 40 g olive oil
- 600 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
-
600
g ripe tomatoes, quartered
of tinned chopped tomatoes - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Finalisation
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 4 spring onions, finely sliced
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1228 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 20.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Seitan Chilli
25 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min