Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g tomatoes, fresh or tinned
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 - 100 g white wine, to taste
- 350 g courgettes, cut in cubes
- 200 g carrots, cut in slices
- 200 g mushrooms, cut in slices
- 400 g firm tofu, cut in cubes
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 756 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Sweet Potato Curry
30 Min
Potato Curry
12h 50min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Tofu stew
30 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Hearty Soya Bean Soup
50min