Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g tomatoes, fresh or tinned
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 - 100 g white wine, to taste
- 350 g courgettes, cut in cubes
- 200 g carrots, cut in slices
- 200 g mushrooms, cut in slices
- 400 g firm tofu, cut in cubes
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 756 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic and White Bean Stew
50min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15 min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40min
Tofu stew
30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Chickpea Gratin
1h
Vegetable Stroganoff
30min
Steamed Tofu
30min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Quinoa Broth
35 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min