Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g tomatoes, fresh or tinned
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 - 100 g white wine, to taste
- 350 g courgettes, cut in cubes
- 200 g carrots, cut in slices
- 200 g mushrooms, cut in slices
- 400 g firm tofu, cut in cubes
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 756 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Tofu stew
30min
Quinoa Broth
35min
Seitan Chilli
25min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Steamed Tofu
30min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Miso Soup with Vegetables
30min