Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g carrots, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g fresh spinach leaves, blanched (see tip)
- 200 g fresh button mushrooms, sliced (2-3 mm)
- 600 g firm tofu, marinated, cut in 4 pieces
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 4 tsp lemon juice
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 2 Tbsp soy sauce
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1232 kJ / 294.5 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 626.5 mg
Alternatieve recepten
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Tofu stew
30min
Scrambled Tofu
20 Min
Yasai Yaki
25min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40min
Miso Soup with Vegetables
30min
Tofu stew
30min
Seitan Chilli
25min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min