Apparaten en accessoires
Lemongrass Tempeh
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
tempeh (approx 2 pieces tempeh), cut in chunks (2-3 cm)250 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in thin slices (0.5 cm)60 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)4 tbsp
-
mirin3 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
water40 g
-
cold pressed sesame oil20 g
-
fresh red chilli (optioneel) chopped, to garnish½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
912 kJ /
218 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Miso Soup with Vegetables
30min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Scrambled Tofu
20min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1u.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Sambal Petai Prawns
20min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Stir fried broccoli with carrot
15min