Apparaten en accessoires
Lemongrass Tempeh
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
tempeh (approx 2 pieces tempeh), cut in chunks (2-3 cm)250 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in thin slices (0.5 cm)60 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)4 tbsp
-
mirin3 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
water40 g
-
cold pressed sesame oil20 g
-
fresh red chilli (optioneel) chopped, to garnish½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
912 kJ /
218 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Mapo tofu
15 min
Buddha's Delight
55 min
Scrambled Tofu
20 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Tofu Balls
35 min
Homemade Soy Milk
35 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Curry Fish
35 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min