Apparaten en accessoires
Clams marinières
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
onion100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil50 g
-
clams1000 g
-
paprika, ground1 pinch
-
white wine50 g
-
150 g water, with 1 tsp of saltfish broth150 g
-
fresh parsley chopped, only the leaves2 tsp
-
breadcrumbs1 tsp
-
salt (optioneel)½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
15.85 g
Calorieën
980 kJ /
235 kcal
Vetten
14.98 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
9.08 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Stir-fry Chayote
25 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 h 45 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 h 10 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 h
Mussels with Garlic Sauce
2 h 40 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Clams with Garlic Sauce
2 h 40 min
Stir-fried Clams
35 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min