Apparaten en accessoires
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (optioneel) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
576 kJ /
138 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Summer seafood soup
45 Min
Egg Tarts
50 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min