Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz small littleneck clams, scrubbed and debearded
- water, to soak clams
- 2 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz dry white wine
- ⅛ tsp salt, optional (see Tip)
- ½ oz cilantro, chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1342 kJ / 320.8 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1567.1 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Lobster Bisque
1h 50 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Cioppino
55 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 Min
Sous-vide Steak
1h 30 min