Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
of 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2469 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4sa