Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans

Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans

4.6 34 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • Chilean sea bass fillet
    24 - 32 oz
  • lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
    ½ oz
  • ground white pepper to taste
    1 pinch
  • carrots peeled, cut into sticks
    12 oz
  • unsalted butter divided
    4 oz
  • white miso paste
    3 oz
  • water
    28 oz
  • red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
    18 oz
  • fresh green beans trimmed
    12 oz
    20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise
  • fine sea salt to taste
    1 tsp
  • fresh chives finely chopped, to garnish
  • freshly ground rainbow peppercorns to garnish

Voeding per 1 portion

Calorieën 590 kcal / 2469 kJ
Eiwitten 44 g
Vetten 29 g
Koolhydraten 40 g
Vezels 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...