Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
of 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2469 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Steamed Asparagus
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Cioppino
55min
Steamed Cod Over Greens
40min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min