
Apparaten en accessoires
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
Chilean sea bass fillet24 - 32 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve½ oz
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
carrots peeled, cut into sticks12 oz
-
unsalted butter divided4 oz
-
white miso paste3 oz
-
water28 oz
-
red new potatoes or baby gold, peeled and quartered18 oz
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
fresh chives finely chopped, to garnish
-
freshly ground rainbow peppercorns to garnish
Voeding per 1 portion
Calorieën
590 kcal /
2469 kJ
Eiwitten
44 g
Vetten
29 g
Koolhydraten
40 g
Vezels
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Everyday Cookbook
68 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten