Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
of 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2469 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Maple and Mustard Salmon
20min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h