Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
of 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2469 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soy Poached Chicken
50min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Lemon Caper Asparagus
25min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Green Beans with Peanuts
15min
Garlic Shrimp
35min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min