Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.3 (164 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 34 ½ oz water, divided
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
  • 8 oz unsalted butter, in pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season
  • 1 pinch ground black pepper, to taste, plus extra to season
  • 1 oz cilantro leaves
    of 1 oz parsley leaves
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 10 oz jasmine rice
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • 12 oz asparagus, trimmed
    of 12 oz broccoli florets
  • 16 oz salmon fillets, wild caught Alaskan (1¼ in. thick)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
4153.1 kJ / 992.6 kcal
Eiwitten
33.9 g
Koolhydraten
67.3 g
Vetten
66.7 g
Verzadigd vet
34.2 g
Vezels
6.3 g
Natrium
679.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten