Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz shallots, cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz chicken stock, low sodium
- 1 oz lemon juice
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 24 oz broccoli florets
- 1 lemon, sliced, to garnish, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 605.3 kJ / 144.7 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 182.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Steamed Cauliflower
25 min
Broccoli Sauté
20 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Steamed Shrimp
20 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min