Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Potatoes
- 22 oz water
- 48 oz Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)
-
3
oz extra virgin olive oil
of 3 oz vegetable oil - 1 tbsp salt, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
Parmesan Gremolata
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 garlic clove
- ½ oz parsley leaves
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1362 mg
Alternatieve recepten
Meat Sauce
1h 45min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Steamed Rice
25min
Steamed Broccoli
25min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Steamed Asparagus
35min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Red Rice
1 Std. 25 Min
Penne Bolognese
40min
Steamed Corn on the Cob
25min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Steamed Cubed Potatoes
40min