Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 1 garlic clove
- 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 6 oz vegetable stock
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 45 oz water
- 10 oz fettuccini
- 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 988 mg
Alternatieve recepten
Potato Curry Soup
35 min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Tortilla Soup
25min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Shrimp Scampi
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min