Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 1 garlic clove
- 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 6 oz vegetable stock
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 45 oz water
- 10 oz fettuccini
- 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 988 mg
Alternatieve recepten
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Shrimp Scampi
40min