Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 1 garlic clove
- 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 6 oz vegetable stock
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 45 oz water
- 10 oz fettuccini
- 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 988 mg
Alternatieve recepten
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1u.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Green Bean Gremolata
25 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1u.
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1u. 45min
Tomato and Feta Pasta
50min
Shrimp Sauté
25 min
White Pesto Pasta
40 Min
Shrimp Scampi
40 Min