Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz shallot, in pieces
- ¼ tsp dried red pepper flakes, to taste
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 4 canned anchovies, in oil
- 4 oz dry white wine
- 40 oz water
- 12 oz dried spaghetti pasta
- fresh parsley, chopped, to garnish
- fresh basil leaves, julienned, to garnish
- 2 oz grated Parmesan cheese, plus extra, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 godz.
Spaghetti Carbonara
40min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Fettuccine Alfredo
40min
Asian Stir Fry with Noodles
1 godz. 5 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Mushroom Fettuccini
40min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 Std. 15 Min