Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz shallot, in pieces
- ¼ tsp dried red pepper flakes, to taste
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 4 canned anchovies, in oil
- 4 oz dry white wine
- 40 oz water
- 12 oz dried spaghetti pasta
- fresh parsley, chopped, to garnish
- fresh basil leaves, julienned, to garnish
- 2 oz grated Parmesan cheese, plus extra, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Fettuccini
40 Min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Avocado Tuna Boats
30min
Pasta Primavera
50min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Arrabbiata Sauce
50min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Tomato Basil Pasta
45min
Tuna with Penne Pasta
30min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min
Thai Curry Noodles
25min