Apparaten en accessoires
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
4 pieces
Ingrediënten
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (optioneel) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
19 g
Calorieën
2895 kJ /
692 kcal
Vetten
52 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Father's Day Favorites
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Tomato and Feta Pasta
50 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Beef Short Rib Chili
1 godz. 25 min
Spiced Beef Sausages
40 min
Pasta Primavera
50 min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Macaroni and Cheese
35 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min