Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 2 russet potatoes, large (approx. 28-32 oz total), washed
- 6 oz broccoli florets
- 7 oz sharp cheddar cheese, cubed
-
6
oz plain Greek yogurt
of 6 oz sour cream - 4 oz unsalted butter, softened, cubed
- 2 oz whole milk
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp paprika
- salt, to season, and sprinkle potato skins (optioneel)
- ground black pepper, to season (optioneel)
- 1 tbsp olive oil
- fresh chives, for garnish, minced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2895 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macaroni and Cheese
35 dk
White Pesto Pasta
40 dk
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 dk
Egg Salad
30 dk
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 Min
New Jersey Tomato Pie
45 Min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
1sa
Spaghetti Muffins
55min
Egg Salad Sandwiches
25 dk
Tuna Noodle Bake
1sa 20 dk
Mac and Cheese Muffins
1h 5min
Creamy Pasta with Peas
25 dk