Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 2 russet potatoes, large (approx. 28-32 oz total), washed
- 6 oz broccoli florets
- 7 oz sharp cheddar cheese, cubed
-
6
oz plain Greek yogurt
of 6 oz sour cream - 4 oz unsalted butter, softened, cubed
- 2 oz whole milk
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp paprika
- salt, to season, and sprinkle potato skins (optioneel)
- ground black pepper, to season (optioneel)
- 1 tbsp olive oil
- fresh chives, for garnish, minced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2895 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 Std. 15 Min
Summer Bolognese Bowl
45min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Broccoli and Cheese Stromboli
1h 20min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40min
Stuffed French Toast
40min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
English Muffin Bread
1h 20min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 Std.
Broccoli Mozzarella Bites
45min